Bereid de dillesaus volgens de aanwijzingen op de sauszakjes
met de visfond (wordt vloeibaar bij verwarmen) en de
slagroom,
samen 1/2 liter vocht.
Snijd de champignons en de courgette in plakken, snipper de
uitjes en bak de groenten in de hete boter al omscheppend 5
minuten.
Knijp de knoflook erboven uit.
Breng intussen in een ruime pan water aan de kook.
Vet een rechthoekige ovenschaal in en bedek de bodem met een
schepje saus.
Laat steeds 3 lasagnevellen in het kokende water 3 minuten
koken, neem ze met een bakschep uit de pan en leg ze naast
elkaar in de ovenschaal.
Verdeel de helft van de visfilet hierover, schep 1/3 deel van
het groentemengsel erop, verdeel er 1/3 van de saus over en
strooi er 1/3 van de kaas over.
Herhaal dit nog 2 keer en eindig met saus en kaas.
Zet de schotel 3/4 uur in een oven van 200°C en laat het
gerecht goudbruin kleuren.
nancy (30-10-2012 08:33):
waar koop je de zakjes dillesaus - jaren geleden gebruikte ik deze ook maar kan ze in mijn stad niet meer kopen
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |